2010.11.07.
22:15

Írta: 34571

Bevezetés

Félreértés ne essék, ez nem egy újabb depi blog, olyan célzattal, hogy csak a sírás-rívás menjen benne, bár szó se róla mostanában eléggé hullámvölgyben vagyok, de remélem ez csak átmeneti időszak és sikerül hamarosan kievickélnem belőle.

A hullámvölgy fő oka az, hogy épp hosszabb kapcsolat utáni szakításon vagyok túl és bár teljesen békében váltunk el, mégis elég nehéz feldolgozni ezt a változást. Nem, nem dobtak ki. Közös megegyezéssel beláttuk, hogy már nem müködik a dolog, csak ugye ilyenkor már hozzászokott egy bizonyos életvitelhez is az ember és ezen okból kifolyólag, nem csak az adott személy hiányzik, hanem minden, ami vele együtt történt és megszokottá vált...
Azóta a szokásos recept szerint próbálok élni, azaz bulit, bulira halmozok, emellett próbálom magam beletemetni a melóba, hogy így minél kevesebbet agyaljak a kapcsolaton.

Nah ez a bevezetés még így is most jó depisre sikerült, tudom, de majd a bejegyzésekkel próbálom megmutatni, hogy nem fordultam magamba, sőt igyekszem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://presentationiseverything.blog.hu/api/trackback/id/tr192432334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása